Magyar Kupa

2023.09.14. 10:30

Verhető ellenfelet kapott a veszprémi focicsapat

A legjobb 32 közé jutásért szállnak versenybe hétvégén a labdarúgó Mol Magyar Kupa csapatai.

Horváth Gábor

A Veszprém (pirosban) a Magyar Kupa előző körében a Fűzfői AK-t verte meg magabiztosan Fotó Nagy Lajos

Az NB III-as Practical VSC Veszprém saját osztályából és csoportjából kapott ellenfelet: a Komárommal mérkőzik meg. A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik a pápai Perutz Stadionban.

A veszprémiek a harmadosztály északnyugati csoportjában a múlt hétvégén szenvedték el első vereségüket ebben az idényben, Pető Tamás legénysége a Puskás Akadémia II. otthonában maradt alul 3-1 arányban. A címvédő bakonyi gárda ezzel a botlással lecsúszott az első helyről, de ugyanannyi a pontszáma, mint az éllovas Tatabányának. Utóbbi gólaránya egy találattal jobb.

Azon a játéknapon kikapott a Komárom is, de ez nem volt szokatlan, az együttes három-három vereség és döntetlen mellett idén csupán egyszer tudott nyerni, ezzel pedig az utolsó előtti, 15. a tabellán. A komáromiak idegenben szerepelnek gyatrán, három bajnokin egyetlen pontot sem gyűjtöttek.

Érdekesség, hogy a mostani kupariválisok az NB III-ban már találkoztak egymással, július végén, az első fordulóban 2-2-es döntetlent játszottak Komáromban.

A Veszprém a Magyar Kupa előző körében a Fűzfői AK-t verte meg magabiztosan (6-1), a komáromiak szintén vármegye I-es ellenfélen jutottak túl, de nem könnyen, 3-2-re nyertek Perbálon egy 94. percben szerzett góllal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában