Hétközi fordulót rendeznek

2023.09.26. 13:08

Gyirmóton jönnének egyenesbe

A rossz szériában lévő FC Ajka a szintén gyengén muzsikáló, nyeretlen Gyirmót FC Győr otthonába látogat szerdán a labdarúgó NB II 9. fordulójában.

Balogh Dávid

Csemer Gyuláék fontos pontokért mennek Gyirmótra

Fotó: Gyarmati László

A múlt szezon bronzérmese, az FC Ajka nehéz helyzetből várhatja a gyirmóti túrát, de a kék-sárgák sincsenek jobb helyzetben. Az ajkaiak négymeccses vereségi szériában vannak, míg a Gyirmót még nem tudott győzni az idei szezonban. Ráadásul a napokban köszönték meg Csizmadia Csaba vezetőedző munkáját, így nem ő készíti fel a győri együttest az Ajka elleni bajnokira.

Jeney Gyula csapata a 18 csapatos bajnokság 16. helyén áll, azaz a kieső helyen 5 ponttal. A kék-sárgák öt döntetlen mellett háromszor kaptak ki, legutóbb a Vasas ellen 2-0-ra, így ők is öt ponttal szerénykednek a tabella 17. helyén. A tabellára pillantva ugyan jobb a Gyirmót gólkülönbsége, de az ajkaiak az egy győzelem miatt vannak előrébb. Minden bizonnyal kiélezett meccs várható a két együttes között.

A Gyirmót FC Győr-FC Ajka bajnoki labdarúgó-mérkőzés szerdán 16 órakor veszi kezdetét az Alcufer Stadionban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában