Labdarúgás

2023.09.08. 10:43

A Pancho Arénában játszik a Veszprém

A balatonfürediek otthon, a veszprémiek idegenben szerepelnek a labdarúgó NB III hetedik fordulójában.

Horváth Gábor

A múlt héten a Veszprém ellen veszítő balatonfürediekre újra kemény meccs vár, ezúttal hazai pályán Fotó: Haraszti Gábor

Az éllovas, veretlen Practical VSC Veszprém szombaton (kezdés: 11.00) a Pancho Arénába hivatalos, a Puskás Akadémia II. vendége lesz. A felcsútiak egy vereséggel és két döntetlennel gyengén kezdték a szezont, de a legutóbbi két fordulóban egyaránt nyerni tudtak. Legutóbb a veterán Magasföldi József vezérletével (a 38 éves futballista két gólt is lőtt) a Csornát fektették két vállra idegenben (1-3). A Puskás Akadémia II. jelenleg nyolcadik az NB III északnyugati csoportjának a tabelláján.

Ami a Veszprémet illeti, Pető Tamás legénysége öt meccses sikerszériában van. Az előző fordulóban vármegyei derbit nyert, 2-1 arányban bizonyult jobbnak a Balatonfüredi FC-nél, méghozzá úgy, hogy Tömösvári a 94. percben lőtt a kapuba.

A bakonyiaknak nincsenek túl jó emlékeik a Pancho Arénáról, egy évvel ezelőtt ugyanis 6-1 arányban maradtak alul bajnokin, ezért most törleszthetnek.

A Balatonfüredi SC a tabella 11. helyéről várja a játéknapot. Ellenfele az idén remekül szereplő Kelen SC lesz, a fővárosiak a harmadik pozíciót foglalják el négy sikerrel, valamint egy-egy döntetlennel és vereséggel. A BFC hazai pályán még veretlen ebben a szezonban (két siker, egy iksz), és már bebizonyította, hogy a legjobbakkal is felveszi a versenyt, ez alapján jó kis meccsnek nézünk elébe.

A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában