Légyott zenés programsorozat

2024.07.07. 07:00

Yesterday-koncert a Malom-tónál

A Tamási Áron Művelődési Központ Légyott zenés programsorozatának első állomásaként adott koncertet pénteken este Tapolcán a Yesterday zenekar.

Tóth B. Zsuzsa

A blues-rock formáció angol és magyar nyelvű saját dalokkal, valamint több más mellett Beatles-, ZZ Top- és Chuck Berry-feldolgozásokkal szórakoztatta a lelkes közönséget. 

A Légyott zenés programsorozat első állomásaként a Yesterday zenekar adott koncertet Tapolcán
A Légyott zenés programsorozat első állomásaként a Yesterday zenekar adott koncertet Tapolcán
Forrás: Yesterday zenekar

A számok végén felharsanó taps egyértelmű jele volt annak, hogy a Yesterday zenekar megtalálta az összhangot a hallgatósággal és egy kellemes, zenés estét biztosított számukra. A trióban Szijártó János énekel és gitározik, Végh Zoltán basszusgitározik, míg az ütőhangszereken Pálosi Dániel biztosítja a stabil alapokat. 

Kellemes, zenés este fogadta a Tapolcán a Malom-tóhoz látogató zenekedvelő közönséget pénteken
Kellemes, zenés este fogadta Tapolcán a Malom-tóhoz látogató zenekedvelő közönséget pénteken
Forrás: Yesterday zenekar

A Légyott – amely ezúttal a Tapolcai Rajzbarátok Köre mini tárlatának is helyet adott – természetesen folytatódik, a nyáron még több zenés produkciót láthat, hallhat a közönség a Tamási Áron Művelődési Központ szervezésében a Malom-tónál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában