Milky Chance koncertezik a História Kertben

2024.07.16. 08:00

Ma este kezdődnek a VeszprémFest nagyszínpadi produkciói

A Milky Chance koncertjével ma este kezdődnek a világszínvonalú zenei produkciókat felvonultató VeszprémFest nagyszínpadi produkciói.

Veol.hu

A História Kertben lép fel a Milky Chance, mely  a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja százmilliós letöltést elérő világslágereit.

Július 16–20. között várja az érdeklődőket a VeszprémFest a História kertben
Fotó: VeszprémFest


Szerda este José Cura kifejezetten a História Kert közönségének összeállított, Argentin dalok és olasz áriák című programjával készül negyedik VeszprémFest-előadására. Csütörtökön Paloma Faith BRIT Awards-nyertes angol énekes- és színésznő áll színpadra, zenéje a soul és a jazz sajátos elegyéből építkezik. Pénteken Gregory Porter amerikai jazz-soul énekest, az elmúlt évtized legnagyobb jazz-világsztárjainak egyikét hallhatja a közönség, nyolc év után tér vissza Veszprémbe. A nagyszínpadi produkciók sorát szombaton este a Toto zárja a pop, a soul, a funk, a progresszív rock, a hard rock, az R&B, a blues és a jazz elemeit ötvöző muzsikájával.
Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is különböző műfajok képviselői koncerteznek a királynék városában. A VeszprémFest máig unikális, hiszen a klasszikus zenétől a popzenéig minden szegmens világhírű képviselőjével lehet Veszprémben találkozni – nyilatkozta lapunknak Mészáros Zoltán, az alapító fesztiváligazgató.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában