bornapok

2018.08.28. 14:00

Jó borokkal, finom falatokkal vártak mindenkit Ábrahámhegyen

A hagyományokhoz híven idén is ingyenes programok, helyi borok várták a bornapokra látogatókat augusztusban.

Smidhoffer Eszter

Vella Zsolt, (balról) Mikóczi Dénes (középen) és Márkus Zoltán köszönti a vendégeket Fotó: Hildesheim Barbara

A rendezvényt borverseny előzte meg, melynek eredményhirdetése a bornapok első napján történt. A kora esti órákban Vella Zsolt polgármester megnyitotta a rendezvényt, majd Nagymegyer alpolgármestere, Mikóczi Dénes és Bakonybél polgármestere, Márkus Zoltán mondott pár szót a saját településéről és köszöntötte a jelenlévőket. Fellépett a Kalandor Plusz zenekar, később Gaál Szabi zenélt.

Vella Zsolt, (balról) Mikóczi Dénes (középen) és Márkus Zoltán köszönti a vendégeket Fotó: Hildesheim Barbara

Másnap futballtornával kezdődött a délután, amit este az Ülő Strike zenekar követett, majd Dj Szasza adta a talpalávalót. Pénteken polgármesterek focimeccsét és női futballtornát tartottak. Az est folyamán a Ritmus Fúvószenekar, később Dj Retroboy, majd hajnalig a Kerozin biztosította a jó hangulatot.

Hétvégén volt bálagörgető kupa és főzőverseny, gyermekműsor és zsibvásár hívogatta az érdeklődőket. Bemutatkozott Hangácsi Márton, aki a 2012-es veszprémi utcazene-fesztiválon tűnt fel. Fellépett még a helyi Jégmadár Nyugdíjasklub.

A Block Együttes biztosította hajnalig a talpalávalót, majd éjfélkor szépségkirálynőt választottak, Katona Olga lett idén a bálkirálynő cím tulajdonosa.

Vasárnap este az Ezüst Kűkapu Néptánc Együttes lépett fel, majd a Z’ZI Labor együttes, végül a Rolling Band búcsúztatta az esemény- és élménydús borhetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában