Káprázatos természet

9 órája

Varázslatos állatvilág (képgaléria)

Fedezd fel a vadon csodáit egy különleges képgalérián keresztül! A Veszprémi Állatkert lakói, a tigrisektől a flamingókig, most lenyűgöző fotókon kelnek életre. Merülj el az állatok világában, és ismerd meg közelebbről a legizgalmasabb fajokat! Fülöp Ildikó képgalériája.

Titzl Vivien

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A Veszprémi Állatkert nem csupán Magyarország egyik legszebb állatkertje, hanem egy hely, ahol a természet és az állatvilág szerelmesei igazán otthon érezhetik magukat. Az állatkertben különleges fajok és ritka állatok élnek, akik most egy lenyűgöző képgalérián keresztül mutatják be varázslatos világukat.

Veszprémi Állatkert térkép
Veszprémi Állatkert térkép
Fotó: Google

A tigrisek méltóságteljes ragadozóként uralják a teret, míg a flamingók rózsaszín tollazatukkal egy szempillantás alatt a trópusok világába repítenek minket. A ritka hópárducok hűvös eleganciája pedig a magas hegyek vadonját idézi meg. A galéria célja, hogy bepillantást nyújtson az állatok mindennapi életébe, és felhívja a figyelmet a természet és az állatvédelem fontosságára.

Ha nem volt még alkalmad élőben látni őket, vagy éppen nosztalgiáznál egy korábbi látogatásodról, ez a képsorozat biztosan elvarázsol majd. Merülj el a vadon szépségeiben, és fedezd fel a Veszprémi Állatkert állatainak titokzatos világát!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában