Temetés: Antal Renátát rengetegen kísérték utolsó útjára

Antal Renáta aranykoszorús fodrász fiatalon, rövid, de súlyos betegség után hunyt el nemrég. Rengeteg ember kísérte utolsó útjára a szombati temetés során.

Kovács Erika

Fotó: pexels.com/illusztráció

Antal Renátát Fodor János római katolikus plébános búcsúztatta a köztemetőben. A temetés alkalmával sokan lerótták kegyeletüket.

Temetés: elborították Antal Renáta sírját a hófehér virágok Balatonfüreden
Temetés: elborították Antal Renáta sírját a hófehér virágok Balatonfüreden 
Fotó: Kovács Erika

 

Temetés, gyász, döbbenet. Antal Renátát, a kiváló fodrászt és fantasztikus embert rengetegen kísérték utolsó útjára, mások mellett párja, rokonai, ismerősei, barátai, sírját nagyon sok ember vette körül Balatonfüreden, a köztemetőben.   

Megható temetés Antal Renáta gondolataival

Antal Renátáról, aki itthon és külföldön is nagy szakmai sikereket ért el, többször írtunk, így idén januárban is, akkori gondolatait felolvasták a ravatalánál. Akkor azt mondta: „Kezdjünk el élni, legyünk együtt, mert így érezzük a szeretet erejét! Örüljünk az életnek, egymásnak, vegyük észre a csodát, ami körülvesz minket. Az idő ugyanis rohan, alig kezdődött el a nap, és észre sem vesszük, hogy már este van. Alig érkezett el a hétfő, és újra péntek van, aztán vége a hónapnak, lassan vége az évnek, már 30, 40, 50 év eltelt az életünkből. Rádöbbenünk, mennyi embert veszítettünk el: szülőket, nagyszülőket, más rokonokat, barátokat, ismerősöket. Nincs visszaút. Ezért próbáljuk meg élvezni az időt, amink maradt! Ne hagyjuk abba a kedvünkre való tevékenységet, vigyünk színt a szürke hétköznapjainkba. Mosolyogjunk az élet apró dolgain, örüljünk nekik, mert balzsamot hoznak a szívünkbe. Nyugodtsággal és magabiztossággal élvezzük az időt, próbáljuk meg a később szót kitörölni, nehogy túl késő legyen!”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában