Utazások és kezelések

2 órája

Buisness class és szalámis zsemle: irány Ibiza!

Míg a csajok a külsejükre, addig a srácok zenei karrierjükre koncentrálnak. A Kőgazdag Fiatalok legutóbbi részéből se maradhatott ki a mindent elsöprő dráma.

Titzl Vivien

Kőgazdag Fiatalok: a szereplők

Fotó: Google

A Kőgazdag Fiatalok tegnapi részében: 

Kőgazdag Fiatalok: Aurél
Kőgazdag Fiatalok: Aurél 
Fotó: TV2

Aurél belekerül a magyar zenei életbe. Csuti szervezett neki egy találkozót Maxival, ahova Olivér is elkíséri. Aurél nem akar koncertezni, csak dalokat kiadni. A producer azt mondja, hogy működhet az elképzelés. Justin Bieber az irányadó, Maxi azt javasolja, hogy egy RNB vonalon induljanak el.

Metta elviszi barátnőjét (Bogit) egy klinikára, de nem árulja el rögtön, hogy ott mi fog történni, inkább elmeséli neki, mi történt a Balaton parton és a jósnőnél. A klinikán lehull a lepel és kiderül, hogy Metta egy Hialuronsavas G-pont töltésre vitte magával Bogit,mert ha valamin lehet javítani, akkor legyen egy kicsit jobb. 

Vanda arckezelésre megy, hogy bombán nézzen ki az esküvőjére.  A nagy nap megszervezése nehezen megy, mivel Magyarországról macerás Görögországba esküvőt szervezni, de legalább Martin nem szól bele. Tudja, kit vesz el, hol és mikor és mit kell felvennie, és ez bőven elég.  A kezelés után megkéri anyukáját, hogy kísérje az oltárhoz Krétán. 

Tomi meglepetéssel készült PSG Ogli számára: tálcán kínálta fel neki az új cipőjét. Meg is kapja  a következő megbízást: Cristiano Ronaldo aranylabdacipőjét kell beszereznie.

Aurél még nem készült el, és hamarosan indul a repülője Ibizára. Hirtelen megjelent Csilla is, aki kérdőre vonja a srácot, hogy hova megy és meddig marad. Csilla egyszálbelűnek hívja Aurélt és ételeket készít neki az útra.

Olivér és Szandi elmennek pénzt váltani. Megtudhatjuk, hogy a pénzt dekára kell kérni, mert így izgalmasabb, mert sosem tudod, hogy mennyi lesz a pontos összeg. Kb. 35.000 eurót visz magával az útra. 

Metta minden bátorságát összeszedi és felhívja Gábort Facetime-on, és elhívja valahova, de meglepetésnek szánja.

Kőgazdag Fiatalok-Rich Kids Hungary: a következő részben: 

PSG Ogli egy 8 millió forint értékű villát bérelt ki Ibizán. Filip kap egy rejtélyes telefonhívást, és fény derül Gábor meglepetésére is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!