Pályázat gyerekeknek

2 órája

Kiváló rajzolók

Az Európai Mobilitási Hét alkalmából meghirdetett rajzpályázaton legeredményesebben szereplő óvodások és iskolások Dorner László alpolgármestertől vették át a díjakat szeptember 22-én az Agorán. A zsűri az Ajkai Képzőművészeti Egyesület tagjaiból állt. Ajka tíz éve csatlakozott a programsorozathoz, azóta évente megrendezik a rajzpályázatot is.

Tisler Anna

Dorner László átadja a díjat egyik óvodásnak

Fotó: Gyarmati László

Az óvodás korcsoportban első lett Höch Gellért (Zöldikék óvoda, Katica csoport), második Paizs Dorka (Patakparti, Vuk csoport), harmadik Bakos Molli Vizikék), különdíjat kapott Megyesi Hanna (Patakparti). Az alsó tagozatosoknál Herbent Hanna, Kozma Blanka (mindketten Eötvös Loránd–Kossuth Lajos Általános Iskola), Pente Dávid ért el helyezést, különdíjas lett Horváth Ábel (mindketten Fekete István–Vörösmarty Mihály Általános Iskola). A felsősöknél Vasvári Zsófia (Eötvös–Kossuth) nyert, második lett Tálosi Márton, harmadik Somodi Dorka, különdíjas Szövérfi Nóra (mindhárman Bródy Imre Gimnázium 7. G). A középiskolás kategóriában a Bródy diákjai végzettek az élen, Kalász Johanna, Major Dániel, Léránt Ildikó és Seprényi Virág. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában