Garanciális ellenőrzés

2024.09.06. 15:00

Jutasi futókör - ahol kell, újrafestik

Talán ti is ott voltatok tavaly, amikor a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében átadták a 3278 méter hosszúságú futópályát, ami átszeli a veszprémi Jutasi úti lakótelep szinte minden járdáját és az ott élők kívánságának megfelelően sportolási lehetőséget biztosít. Eltelt egy év, és itt-ott felfrissítették a Jutasi futókört, tudta meg a veol.hu.

Juhász-Léhi István

A Jutasi futókör építése 2022 augusztusában kezdődött, és tavaly júniusban a sportolni vágyók birtokba is vehették. Akkor a kereszteződéseknél elhasználódott járdát is megújították és felfestésekkel jelezték a futókör nyomvonalát. 

A Jutasi Futókört több helyen újrafestették
A Jutasi futókört több helyen újrafestették
Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

A közel 700 millió forintos beruházás 11 hónap alatt valósult meg és nem sokkal van lemaradva az ország leghosszabb futókörétől, ami a Margit-szigeten található, és 5350 méter hosszú. 

Müller Mihályt, a veszprémi önkormányzat sajtószóvivőjét olvasónk kérdéseivel kerestük meg, aki azt kérdezte: az önkormányzat a tavaly átadott Jutasi futókörre figyel-e? A festés itt-ott már kopott, és sok helyen koszos a pálya. Lehetne ezeket orvosolni?

Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

 "Most folyik a garanciális ellenőrzés. Van olyan rész, amit már újra is festettek. Ezen a héten lesz újabb bejárás", válaszolta a szóvivő, amit fotóink is megerősítenek, ugyanis mi is bejártuk egy részét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában