Hirdetés

2024.09.16. 10:44

A lehető leghamarabb munkába állnál Dunakeszin? Nézz körül a fizikai, segéd és betanított munkák között!

A különböző fizikai, segéd és betanított munkalehetőségek ideális opcióként merülhetnek fel számos élethelyzetben lévő álláskereső számára. Köztük lehet említeni például azokat, akik a mielőbbi munkába állás esélyét keresik, vagy azokat, akik nem rendelkeznek különösebb iskolai végzetségekkel és tapasztalatokkal. Mutatjuk, Dunakeszin mik a lehetőségek az ilyesfajta munkavégzésre!

PR cikk

Forrás: freepik.hu

Összeszerelő operátor

A betanított munkák között az operátori állások visszatérő és gyakran elérhető lehetőségeknek számítanak. Dunakeszin is több alkalommal volt már példa ezen pozíciók megjelenésére, ahogy azt egyébként a régió álláspiacával foglalkozó DunakesziAllas.hu weboldala is alátámasztja. Itt külön az ilyesfajta munkalehetőségeket felsorakoztató fizika, segéd, betanított munka álláskategória alatt jelennek meg ezek a hirdetések. 

Az operátori munkák magukban foglalhatnak csomagolói, gépkezelői vagy akár válogatói feladatokat is. Mindemellett pedig kifejezetten gyakran keresnek összeszerelői tevékenységek ellátása céljából is operátorokat, főként gyárakba és üzemekbe. Itt a feladatkörüket jellemzően különböző (pl. elektronikai) alkatrészek összeszerelése teszi ki, amit jól meghatározott utasítások alapján kell végrehajtaniuk. 

Mindez pedig kisebb dokumentációs, minőségellenőrzési vagy akár anyagmozgatói kötelességgel is kiegészülhet. A pozíció teljes egészében betanított, csupán jó kézügyességet, precizitást és olykor monotóniatűrést igényel betöltőitől. 

Takarító

A takarítói munkalehetőségek ugyancsak időről időre a betanított álláskínálat részét képezik, köztük az említett dunakeszi portálon is gyakori a megjelenésük. Itt egyebek mellett játszóházba, irodába, gyártelepre és áruházba is kerestek már takarítókat. Sőt, még arra is volt példa, hogy egy autókozmetika autók belső takarítására, külső mosására toborzott munkavállalókat.

A munkakörnyezet tehát igencsak változatosan alakulhat ezen állások kapcsán, ami pedig külön előny, hogy a takarítói állások betöltésére akár rugalmas keretek között is adódhat mód. Sokszor ugyanis ezeket a pozíciókat részmunkaidőben vagy délutáni/esti munkavégzéssel hirdetik, amely számos álláskeresőnek lehet kedvező körülmény. Gondolva itt például azokra, akik nem tudnak főállást vállalni, vagy azokra, akik másodállást keresnek. 

Komissiózó / árukiadó

Végezetül pedig raktárakban és logisztikai központokban szintén adódhat mód betanított és fizikai munkavégzésre a régióban. A komissiózó / árukiadó munkakör például ideális választás lehet, ahol is jellemzően a kiszállítandó áruk összekészítésében, valamint a beérkezők lepakolásában és raktári elhelyezésében kell közreműködni. 

Mindez egyúttal csomagolói és anyagmozgatói feladatokkal is együtt jár, illetve a bizonyos időközönként esedékes leltározásban is aktívan közre kell működniük az ehhez hasonló feladatkört ellátó dolgozóknak. A munkakör esélyes megpályázásához főként jó fizikumra, terhelhetőségre és felelősségteljes hozzáállásra van szükség, a targoncás jogosítvány megléte pedig külön előnyt jelenthet az elbírálás során. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában