Autóverseny

2024.08.27. 20:00

Több falut érint a Bakonyban a rali miatti útlezárás – Mutatjuk a helyszíneket

A Győr Rally szervezőinek tájékoztatása szerint szeptember 7-én, szombaton – épp az olaszfalui krumplifesztivál és pálinkamustra napján – 7.30 és 19.30 között lezárják a Tés és Olaszfalu közötti utat. Cikkünkben közöljük a kereszteződéseket, ahol a korlátozások kezdődnek.

Rimányi Zita

Tés és Olaszfalu között az út kezelőjének engedélyével zárják le az utat. Jórészt erdészeti magánutakról van szó, amiket saját felelősségre lehet használni, de ezúttal a versenyzőké lesz itt a terep.

Ralit tartanak a Magas-Bakonyban, ezért szeptember 7-én, szombaton útlezárásokra kell számítani Fotó: Mediaworks-archívum, Fülöp Ildikó
Ralit tartanak a Magas-Bakonyban, ezért szeptember 7-én, szombaton útlezárásokra kell számítani 
Fotó: Fülöp Ildikó / Forrás: Mediaworks-archívum

Olaszfaluban a Váci Mihály és a Völgy utca kereszteződésénél kezdődik a lezárás, Bakonynánán az Alkotmány és a Petőfi utca kereszteződésénél, Tésen a Petőfi Sándor és a Dózsa György utca kereszteződésénél.

Szeptember elejétől újra látogathatók a felújított tési szélmalmok, akik ide készülnek, azoknak is számítaniuk kell a korlátozásokra, az autóverseny nézői miatt megnövekedő forgalomra, akárcsak a krumpliszüreti fesztiválra érkezőknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában