Kitüntetések augusztus 20-a alkalmából

2024.08.17. 15:30

Veszprém vármegye művészei, oktatói is elismeréseket kaptak

Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert, a tárca miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár augusztus 20-a alkalmából Magyar Érdemrend parancsnoki keresztet, Magyar Érdemrend tisztikeresztet, Magyar Érdemrend lovagkeresztet, Népművészet Mestere díjat adott át a Pesti Vigadóban. Veszprém vármegye művészei, oktatói is elismeréseket kaptak.

Balla Emőke

Kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Mihalovics Árpád László nyelvész, műfordító, nyugalmazott egyetemi tanár, a Pannon Egyetem volt rektorhelyettese.

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket és művészeti díjakat adott át
Fotó: Facebook/Kulturális és Innovációs Minisztérium 

Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Anthony John Gall Ybl Miklós-díjas építészmérnök, egyetemi tanár, az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karának dékánja, a veszprémi Hangvilla tervezője, Birher Nándor Máté, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának dékánja, egyetemi tanár, a Veszprémi Érseki Főiskola oktatója, Fenyvesi Ottó József Attila-díjas költő, Hortobágyi Ildikó, a Pannon Egyetem Humántudományi Karának oktatási és felnőttképzési dékánhelyettese, egyetemi docens, Mihálykó Lajos Csaba matematikus, szakinformatikus, a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karának egyetemi docense és Tóth József Péter, a Pannon Egyetem fejlesztési rektorhelyettese, a humántudományi kar tudományos és akkreditációs dékánhelyettese, a Germanisztikai és Fordítástudományi Intézet intézetigazgatója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában