Választás 2024

2024.06.09. 13:29

Kovács Zoltán: Aki a Fideszre szavaz, a békére szavaz

Nem sokkal ebéd előtt Kovács Zoltán, a térség országgyűlési képviselője lányával és édesanyjával a Pápai Napsugár Bölcsődében adta le szavazatát. A politikus arra biztatott mindenkit, hogy a békére szavazzon.

Haraszti Gábor

Kovács Zoltán a béke mellett tette le a voksát Fotó: Haraszti Gábor

– Az önkormányzati választás a helyi demokrácia ünnepe, az elmúlt időszak eredményei azt mutatják, hogy továbbra is meg lehet adni a bizalmat Áldozó Tamásnak és az általa vezetett képviselő-testületnek, hiszen együttműködik a kormányzattal, ezáltal vannak lehetőségek – mondta a képviselő.

Fotó:  Haraszti Gábor

A 10 órai adatok alapján a vármegyében Pápán volt az egyik legmagasabb részvételi arány, ezzel kapcsolatban az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, a Pápa környéki térségben sokan mezőgazdasággal foglalkoznak, az agráriumban tevékenykedők vasárnap is dolgoznak, így ők kora reggel tettek eleget állampolgári kötelességüknek, ezzel magyarázhatóak a kiugró adatok. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában