Várkertfürdő

2024.06.26. 17:00

Csatlakozz az országos vízipisztolycsatához!

A pápai Várkertfürdő is csatlakozik a Magyar Fürdőszövetség július 6-ai, országos vízipisztolycsatájához. A kültéri élménymedencében egy időben több százan vagy akár több ezren vehetnek részt egy fergeteges vízipisztolycsatában – mindezt a 21. századi technika segítségével, online módon összekapcsolva.

Haraszti Gábor

Július első szombatján felejthetetlen nyári strandélménnyel várják a fürdővendégeket, akik egy országos vízipisztolycsatában és egyben rekordkísérletben vehetnek részt. Az újdonság, hogy nem egy helyszínen, hanem egyszerre több helyen folyik majd a csata.

A pápai csata helyszíne a kültéri medence lesz Fotó: Várkertfürdő

A Magyar Fürdőszövetség új akcióját, az országos vízipisztolycsatát tagfürdőiben hirdette meg, a rekordkísérlet célértéke a Magyarországon egy időben legtöbben vízipisztolycsatát játszó fürdőzők száma. A kísérlet 14 órakor kezdődik, minden helyszínen 15 percen át kell a vízipisztolycsatának folynia.

A magyar rekordok 22 éves történetében jelenleg a csúcsot 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja. A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével „egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya. A rekordkísérletet a Magyar Rekord Egyesület mint központi szervező koordinálja, minden egyes helyszín online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal lesz összekötve.

A szervezők kérik, hogy vízipisztolyt mindenki vigyen magával. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában