Választás 2024

2024.06.08. 15:56

Azokra kell voksolni, akik a békét kínálják

A hajrájához érkezett a kampány, vasárnap reggel nyílnak az urnák, ám szombaton is nagy volt a nyüzsgés Ovádi Péter országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP) veszprémi irodájában, ahol mások mellett Baumgartner Lajos is segített a mozgósításban.

Juhász-Léhi István

– Hatalmas tétje van a mostani választásnak, hiszen forrong az egész világ – fogalmazott Baumgartner Lajos. – Bízom abban, hogy akiket arra biztatunk, hogy vegyenek részt a vasárnapi választásokon, megértik ennek a súlyát, mert nagyon fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, és azokra voksoljon, akik a békét kínálják a választóknak. A kormánypárt ezt az utat mutatja. Mindenkinek van családja, gyermekei, nem mindegy, hogy a jövőnk miként alakul.

A helyhatósági választások kapcsán kijelentette, szeretné, ha Porga Gyula polgármester folytatná a munkát.

Baumgartner Lajos szeretné, ha Porga Gyula polgármester folytatná a munkát Fotó: Juhász-Léhi István

– Az EP-választás mellett annak is hatalmas tétje van, hogy azok a személyek, akik építő jelleggel voltak és vannak a város életében, továbbra is döntési helyzetben legyenek, fejlődjön a város, munkahelyek legyenek, a munkanélküliség pedig minél kisebb legyen – sorolta. – Nagyon fontos a fiatalok tanulási lehetősége, az óvodák, az iskolák, a közlekedés és az egészségügy. Porga Gyula polgármester vezetésével a Fidesz–KDNP frakciójában látom azt az erőt, ami egységet és nyugalmat képes teremteni.

Baumgartner Lajos jelenleg a Munkástanácsok Országos Szövetségének gazdasági alelnöke, ám hosszú ideig ő is a várost szolgálta, az egyetemi városrész önkormányzati képviselője volt 2006-tól 2019-ig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában