Sajtóesemény

2024.06.07. 20:25

Áldozó Tamás: A tervezett munkát elvégeztük

Az április közepétől tartó kampányban azt a munkát, amit terveztünk, elvégeztük – fogalmazott Áldozó Tamás polgármester azon a sajtóeseményen, melyet képviselőjelölt társaival együtt tartott a Várkertben.

Haraszti Gábor

A városvezető – miután megköszönte polgármesterjelölt-társainak és a média munkatársainak a hétközi vitaműsort – arról beszélt, hogy az elmúlt hetekben mindent elmondtak, amit szerettek volna.

Képviselőjelölt társaival békés, nyugodt, biztonságos és kiszámítható jövőt ígér Áldozó Tamás
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

– Bemutattuk elképzeléseinket, értékeltük a hátrahagyott hónapokat, éveket, nagyon sok találkozásnak lehettünk részesei. Köszönjük szépen azoknak a polgároknak, akik megtiszteltek minket azzal, hogy részt vettek a lakossági fórumokon, köszönjük a véleményeiket, kritikáikat, a javaslataikat, ezek nagyon sokat jelentenek számunkra. Vasárnap fontos választás előtt állunk, mi egy békés, nyugodt, biztonságos és kiszámítható jövőt ígérünk a pápaiak számára. Találkozzunk az urnáknál – biztatott mindenkit szavazásra Áldozó Tamás. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában