Veol podcast

2024.01.13. 11:11

EKF évértékelések

Polgármesteri karácsonyi ünnepséget rendeztek a közelmúltban a veszprémi ActiCity-ben, amelyen elismerte a város azoknak a munkáját, akik nagyban hozzájárultak a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program sikeréhez.

Komaniczki Zoltán

Az eseményen Porga Gyula polgármester évértékelő beszédében egyebek mellett visszaemlékezett a felkészülésre, a pályázatírásra és a rendkívül magas színvonalú megvalósítás részleteire.

Markovits Alíz, a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. vezérigazgatója szerint különleges időszakon van túl a vármegyeszékhely, a régió, és reményei szerint olyan kedvező folyamatok indultak el az EKF-nek köszönhetően, amelyek meghatározóak a térség számára, és amelyek a jövőben is fenntarthatóak lesznek.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter beszédében kiemelte, az idei év a térség legjelentősebb esztendeje volt – garancia arra, hogy a régió biztosan nem lép vissza az ismeretlenségbe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában