Veol podcast

2024.09.01. 09:56

Civil piknik a Palotakertben (podcast)

Huszonnégy sümegi civil szervezet munkáját, céljait és közösségét ismerhették meg az érdeklődők szombaton a Palotakertben.

Szijártó János

Az első alkalommal megtartott program előkészületei már napok óta zajlottak, a szervező Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, a Sümeg VSE, a Sümegi Tűzoltók és Sümeg Város Fúvószenekara közös közleményben hívták fel a lakosság figyelmét a maga nemében különleges eseményre, ami nem csak szórakoztat, hanem összekovácsolja a városi közösséget.

A szervezők nevében Oszkai Réka, a  Kisfaludy Sándor Művelődési Központ igazgatója köszöntötte a résztvevőket a Palotakertben, majd a Civil piknik támogatójaként a sümegi önkormányzat nevében Végh László polgármester szólalt meg
A szervezők nevében Oszkai Réka, a  Kisfaludy Sándor Művelődési Központ igazgatója köszöntötte a résztvevőket a Palotakertben, majd a Civil piknik támogatójaként a sümegi önkormányzat nevében Végh László polgármester szólalt meg
Fotó: Szijártó János / Napló

A szervezők nevében Oszkai Réka, a Kisfaludy Sándor Művelődési Központ igazgatója köszöntötte a résztvevőket a Palotakertben, majd a rendezvényt támogató sümegi önkormányzat nevében Végh László polgármester szólalt meg, a többi szervező egyesület képviselőjével együtt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában