2023 TOP 10

2023.12.27. 18:38

Felépült a Gyárkert, életmentés a völgyhídon – ez történt áprilisban Veszprém vármegyében

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

Veol.hu

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2023 áprilisát Veszprém vármegyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

1. Különleges kutya sétált Balatonfüreden

Már távolról lenyűgöző látványt nyújtott a gyönyörű négylábú, aki méretét tekintve inkább egy pónilóhoz hasonlított, mintsem kutyához. Méltóságteljesen sétált egy fiatal párral Balatonfüreden, a Tagore sétányon, ahol mindenki megcsodálta a különleges ebet.

2. Botrány a veszprémi kézilabdameccsen

Szurkolói nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán a Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I-es kézilabdacsapata április közepén. A címzett az ellenfél Ferencvárosi TC volt.

3. Felfoghatatlan tragédia: „Meghalt a kislányom, összeomlott minden!” (videó)

– Meghalt a kislányom balesetben! – közölték a rendőrök kora reggel. Azonnal megfordult velem a világ, sokkot kaptam, elsötétült minden, úgy éreztem, ez nem történhetett meg a mi kis békés, szép családunkkal – mondja zokogva Sujbertné Varga Margit Ősiben lévő apró, takaros házukban. Az asszony és családja összetört a tragédia miatt.

4. Meghalt a Zirc és Aklipuszta közötti balesetben megsérült húszéves fiatalember

Április 24-én a kórházban elhunyt az a 20 éves pénzesgyőri fiatalember, aki balesetet szenvedett Zirc és Aklipuszta között. A férfi előzni akart Suzukijával, amikor meglátta, hogy szemből érkezik egy autó, ezért elrántotta a kormányt, árokba hajtott, többször megpördült, majd felborult. A sofőr kirepült az autóból. 

5. Már állnak a színpadok a Gyárkertben, augusztusban jön a Kraftwerk 

Áprilisban új rendezvénytérrel bővül Veszprém. A Gyárkert az egykori bútorgyár területén helyezkedik el és több mint négyezer ember szórakozhat a helyszínen a tervek szerint.

6. Rendőrkutya segítségével találták meg az eltűnt nőt Csatár-hegyen

Búcsúlevelet hátrahagyva ment el otthonból egy nő április végén, de még időben megtalálták a rendőrök.

7. Megszökött egy beteg Veszprémben

Egy 60 éves vilonyai férfi szökött meg egy egészségügyi intézményből. Szerencsére a rendőrök időben rátaláltak.

8. Mécsesekből kirakott szív a zirci tragédia helyszínén

Gyertyák és virágok gyűltek annak a balesetnek a helyszínén Zirc és Akli között, amely április végén történt. 

9. Le akart ugorni a Völgyhídról, egy rendőr mentette meg az életét

Az életét eldobni készülő férfin segített a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője.

10. Sok gyalogos lelépett volna az útra ebben a helyzetben (videó)

Olvasónk Veszprémben, a Haszkovó úton haladt autójával, amikor az út bal oldalán álló gyalogost látva lassítani kezdett a gyalogos-átkelőhely előtt. Szerencsére az út szélén várakozó személy ezt látva nem indult el azonnal.

 



 

 


 

 


 

 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában