Kislődi mulatság

2023.07.31. 21:00

Falunap sztárvendégekkel

Hajnalig tartott a község falunapja, amelyen sztárvendégek is szórakoztatták az érdeklődőket. Zenére ébredtek a község lakói július 29-én, majd a szervezők pálinkával és pogácsával kínálták őket. Grőber Arnold biztosította a  lovas hintót, Joó Oszkár harmonikázott.

Tisler Anna

Mayer Nándor Kislődi Hunor Vadász társaság gazdasági vezetője méri az ebédet

Forrás: önkormányzat

A Bakonyerdő Zrt. természetismereti túrára hívta a téma iránt érdeklődőket. A közös ebédet követően a legkisebbek voltak a főszereplők. A helyi iskola táncosai mutatkoztak be, majd Rudi bohóc szórakoztatta a gyerekeket. Kora délután Bódis Zoltán polgármester köszöntötte az ünneplőket, mondott köszönetet a segítőknek. Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője is részt vett a programon. Délután és este a kulturális műsorban felléptek többek között az ajkai Hangadók, Polgár Peti és a Groovehouse.

Bódis Zoltán polgármester és Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte az ünneplőket
Fotó: önkormányzat

 

A polgármestertől megtudtuk, hogy a felszolgáló Mayer Nándor a Kislődi Hunor Vadász társaság gazdasági vezetője volt, Kaszás Vince önkormányzati képviselő főzött egy nagy adag szarvaspörköltet,  Halász Imre és Gál János sütötte nyárson a vaddisznót. Összesen 600–700 adag étel fogyott el. A  Takaros Vendéglő dolgozói is segítettek.

 

Mayer Nándor Kislődi Hunor Vadász társaság gazdasági vezetője méri az ebédet Fotó: önkormányzat 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában