Helyi közélet

2023.05.25. 21:00

Város- és gyermeknap a strandon

Bohócműsorral kezdődik a város- és gyermeknap a badacsonytomaji strandon, szombaton 10 órakor a Badacsonytomaj Kulturális Intézménye szervezésében.

Szijártó János

A vízparti színpadon 11 órától a Zajongó zenekar szórakoztatja a közönség legfiatalabb korosztályát, majd délben már a felnőtteknek ajánlják a szervezők Laczák Boglárka és Bognár Szabolcs operettműsorát. 13 órakor a Yesterday zenekar ad koncertet, majd 14.30-tól a Longstop, 16 órától Pál István "Szalonna" és bandája lép fel. 17.30-kor kulturális műsor kezdődik a Pipitér Óvoda és a Tatay Sándor Általános Iskola közreműködésével, majd Krisztin N. László polgármester és Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, országgyűlési képviselő mond köszöntőt. A hagyományokhoz híven átadják a város bora díjat és külön köszöntik a balatoni kisváros nagykorúvá lett fiataljait. 19 órakor a Smash & Blues zenekar, 21 órakor a Hello Kids zenél a színpadon. Ezzel együtt az elmaradhatatlan kísérő programok is várják az érdeklődőket szombaton. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában