Megújuló épületek, utak és közterületek Csabrendeken

A közelmúlt sem szűkölködött fejlesztésekben, amint arról a polgármester a falunapon beszámolt.

Tóth B. Zsuzsa

Elkezdődött a Kossuth utca aszfaltozásának előkészítése a belterületen, az út egészen a 84-es úti sümegi körforgalomig megújul

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Molnár László polgármester elmondta, hogy elkészült a Dózsa utca aszfaltozása és járdafelújítása, a nagytárkánypusztai kultúrház tető­szerkezetének felújítása.

– Pályázati támogatással új orvosi eszközöket szerezhettünk be, a Jókai utcában megvalósult a csapadékvíz elvezetése, megújult a Kossuth utcai önkormányzati bérlakás. Elkészült a Széchenyi téri egykori mozi épületének felújítása, az konditeremként üzemel majd. A régi boltot, az egykori hangyaépületet megvásároltuk, befejeződött az ipari park kialakítása a község határában, valamint a nyirespusztai útszakasz felújítása. A Millenniumi lakópark III. üteme beruházása megkezdődött, azzal a település népességmegtartó képessége növekszik a jövőben. Lerakóhelyet létesítettünk a községi zöldhulladéknak, parkosítottunk a községháza előtt, és elkezdődött az útfelújítás a Kossuth és az Árpád utcában. Előbbi egészen a 84-es főútig megújul, teljes hosszában és egyes helyeken járda is készül – sorolta a polgármester.

Elkezdődött a Kossuth utca aszfaltozásának előkészítése a belterületen, az út egészen a 84-es úti sümegi körforgalomig megújul Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Hozzátette, hogy van még teendő, igyekszik a település vezetése újabb lehetőségeket keresni a fejlődés érdekében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában