veszprém

2018.08.23. 14:00

Menjünk a parkba: nyárbúcsúztató esték a Táborállás parkban

Az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ idén is megszervezte a Gyere a parkba! című nyárbúcsúztató rendezvényt a Táborállás park szabadtéri színpadán.

Juhász-Léhi István

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ tartalmas szórakozást kínál a helyieknek: a gyerekeket játszóház várja és a tavaly nagy sikert aratott Csa-ládika elnevezésű több állomásos vetélkedő is „műsoron” maradt sokak örömére.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A Gyere a parkba! idén is háromnapos rendezvény: szerdán a Magyar Fotográfia Napja alkalmából a Varázslatos Magyarország című fotókiállítás ünnepélyes zárására került sor, fellépett Felméri Péter humorista, Oszvald Marika és Bálint Csaba „Húzzad csak kivilágos virradatig…” címmel adott operettműsort, míg este az LGT Emlékzenekar koncertjén nosztalgiázhattak a veszprémiek.

Ma és pénteken folytatódnak a nyárbúcsúztató rendezvények, de jó ha tudjuk: eső esetén a VMK színházterem és előcsarnok a programok helyszíne.

Nézd meg a Nyárbúcsúztató programjait IDE kattintva!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában