Az életéért küzdenek

2024.10.13. 18:34

Megszólalt az elgázolt kamaszfiú édesanyja

Gázolás után mély altatásban van a kisfiam, a kórház intenzív osztályán, próbálták felébreszteni, de olyan jelek mutatkoztak nála, hogy ezt sajnos még nem lehetett megtenni, ezt mondta a fiú édesanyja. Gyermekét elgázolták egy zebrán, most az életéért küzd.

Kovács Erika

Gázolás Várpalotán

Fotó: pexels.com/illusztráció

A gázolásos balesetről az édesanya közösségi oldalon tett bejegyzése alapján megírtuk: „Elütötték a kisfiamat, aki ettől felpattant a szélvédőre, majd hat méter után a betonra esett, a cipőit is szétszórva, a zebrától körülbelül hat méterre találták meg. 

Gázolás Várpalotán
Gázolás Várpalotán
Fotó: pexels.com/illusztráció

 

Imát kért az anya elgázolt gyermekéért

Az anya kérte, mindenki imádkozzon a gyermekéért! Hozzátette, a fia zöld jelzésnél indult el a zebrán barátaival, amikor valaki, a nő szerint nyilván nem ötvennel jött, elütötte a fiút, majd az autós fékezés nélkül elhajtott. A fiú epilepsziás rohamot kapott, lélegeztetőgépen van, az életéért küzd. -Mikor lesz ennek vége? Hol a felelős? – állt még a bejegyzésben. Úgy tudjuk, egy várpalotai fiút gázoltak el. 

-Elütött egy 16 éves fiatalt egy autó Székesfehérváron, a Deák Ferenc utcában, kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, majd az autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a helyszínről. A fiú megsérült, ezt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata közölte megkeresésünkre a balesetről. Azt írták, a rendőrök három órán belül megtalálták a járművet a városban egy murvás területen, majd nem sokkal később az autó vezetője önként jelentkezett a Székesfehérvári Rendőr-kapitányságon. A baleset kapcsán segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt folyik nyomozás. Ittasság gyanúja nem merült fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában