Veszélyeztetés

8 órája

Nem engedte, hogy megelőzzék, másokat is veszélyeztetett

Egy autó vezetője hirtelen fékezéssel, balra húzódással akadályozta a mögötte haladót az előzésben, a veszprémi rendőrök lezárták az ügyet.

Veol.hu

Pécsely felől Tótvázsony irányába haladt autójával a 69 éves budapesti férfi augusztus 8-án dél körül. Egy teherautó meg akarta előzni, ám a kocsi hirtelen lefékezett előtte, majd lassítással és a bal oldali sávba húzódva akadályozta az előzésben. A tehergépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében hirtelen fékezésre kényszerült.

Nem engedte, hogy megelőzzék, másokat is veszélyeztetett, előzés
Nem engedte, hogy megelőzzék, másokat is veszélyeztetett
Forrás: pexels.com/Illusztráció 

Az esetet a teherautó menetrögzítő kamerája felvette. Ez alapján a rendőrség azonosította a közúti veszélyeztetéssel gyanúsítható autóvezetőt. A 69 éves budapesti férfit gyanúsítottként kihallgatták, vezetői engedélyét bevonták.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a férfival szemben közúti veszélyeztetés bűntette miatt folytatott eljárásban a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadja az ügyészségnek - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!