Erőszak

2 órája

Bántalmazta és korlátozta volt élettársát az erőszakos férfi

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 40 éves férfit.

Veol.hu

A sértett kért segítséget október 11-én hajnalban Veszprémben, mert az éjszaka folyamán volt élettársa többször megütötte. A nő elmondta, hogy a férfi előző éjjel 11 óra körül addig dörömbölt a lakása ajtaján, amíg be nem engedte. A lakásban vitatkozni kezdtek, a nő felkarját több helyen megszorította, nem engedte ki a helyiségből, majd elvette a telefonját és azt magával vitte. Az éjszaka folyamán ismét visszatért a férfi, volt párját az utcára lehívta, ahol folytatta a bántalmazását. 

bántalmazás Bántalmazta és korlátozta volt élettársát az erőszakos férfi
Bántalmazás: ütötte és korlátozta volt élettársát az erőszakos férfi

A sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, a segélyhívásra kiérkező járőrök hívtak hozzá mentőt. A rendőrök aznap délután elfogták a 40 éves külföldi állampolgárságú elkövetőt és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A férfit – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság korlátozása miatt kihallgatták. A nyomozók kezdeményezték letartóztatását - közölte a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában