Szívszorító búcsú

2024.10.15. 14:15

Azahriah se tudta meghozni a győzelmet

Egy lenyűgöző átalakulás rázta meg a Sztárban Sztár All Stars című műsort, azonban az adás alatt kapott 80 pont sem volt elég a döntőbe jutáshoz. Azahriah is megelevenedett a műsorban!

Titzl Vivien

Sztárban sztár all stars: Tóth Gabi és Puskás Peti mint Bruno Mars és Lady Gaga

Fotó: Tóth Gabi / Facebook

Tóth Gabi ezúttal Azahriah bőrébe bújva kápráztatta el a közönséget a Sztárban Sztár All Stars színpadán. Az előadás során lehengerlő stílusával és energiájával teljesen új dimenziót adott a népszerű dalnak, amelyet a zsűri is méltatott. A produkció során a nézők és a zsűri is tapssal ünnepelte lendületét és érzékiségét. A produkcióra összesen 40 pontot kapott. 

Tóth Gabi Azahriah bőrébe bújva kápráztatta el a nézőket és a zsűrit
Tóth Gabi Azahriah bőrébe bújva kápráztatta el a nézőket és a zsűrit
Fotó: Tóth Gabi / Facebook

Az elődöntő második felében Puskás Petivel lépett színpadra, ahol Bruno Mars Lady Gaga -Die With a Smile című dalt adták elő. A zsűrit ez a produkció is elkápráztatta, így Tóth Gabi a műsor végére összesen 80 pontot szerzett.

Azahriah se tudta megmenteni

Hiába volt lehengerlő mindkét előadás, a továbbjutáshoz azonban nem volt elég. A zsűri és a közönség szavazatainak összessége sem hozta meg a döntőbe jutáshoz elegendő pontokat az énekesnőnek, így számára véget ért a verseny. A műsor másik kiesője Oláh Ibolya volt, aki Bonnie Tyler, majd Peter Šrámek oldalán Suzi Quatro bőrébe bújt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!