Tragédia

2024.08.29. 14:29

Csak a holtteste került elő a balatoni strandon eltűnt férfinak

Zamárdi partjainál került elő augusztus 29-én, csütörtök délelőtt az idős férfi holtteste, aki augusztus 26-án, hétfőn este tűnt el az alsóörsi strandnál a Balatonban - közölte lapunkkal Orbán Zoltán alezredes, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője augusztus 29-én.

Kovács Erika

Forrás: Pixabay-illusztráció

A férfi biciklijét és holmiját még hétfőn megtalálták az alsóörsi strandon. Úgy tudjuk, Zamárdi partjától nyolcszáz méterre, egy vitorlásról vették észre a vízen lebegő holttestet.  

Az esetről korábban megírtuk, arról érkezett bejelentés a Somogy vármegyei rendőrségre augusztus 26-án este, pénztári zárás után, hogy eltűnt egy 86 éves kisbéri férfi az alsóörsi strandnál, aki úszni ment a hullámzó Balatonba. Azonnal a keresésére indultak, nagy erőkkel nyomoztak utána, egyebek mellett rendőrségi hajókkal, helikopterrel is. A haláleset körülményeit a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!