Több százezres kárt okozott

2023.04.24. 11:42

Tört-zúzott a pápai munkásszállón, vádat emeltek ellene

Garázdaság és rongálás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal 23 éves ukrán állampolgárságú férfival szemben, aki ittasan, egy vita hevében sorra törte be a lakóhelyéül szolgáló munkásszálló ajtó- és ablaküvegeit 2022 januárjában Pápán.

A vádirat szerint az elkövető 2022. január 29-én este ittasan szóváltásba került egy, a munkásszállón tartózkodó másik emberrel, és dühében a szálló földszintjén, első és második emeletén is több ajtó üvegét kitörte, ezen túl a második emeleten ajtólapokat, ablaküveget, hűtőszekrényajtókat is betört, illetve székeket, asztallábat is megrongált - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség. 

A vádlott az ámokfutásával mintegy 340 000 forintos kárt okozott a szálló üzemeltetőjének, amely még a nyomozás során megtérült. 

Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta a férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!