A Tábor fesztivállal zárul a nyár

2024.08.26. 19:00

Indulhat is a centivágás: két nap, és újra dübörög a rock a Balatonnál!

Mi is alig hisszük el, hogy megint elrepült egy év, de a tények makacs dolgok, úgyhogy szerdán neki is kezdünk megünnepelni az idei nyarat.

Veol.hu

Fotó: szervezők

Tesszük ezt a legütősebb hazai felhozatallal, merthogy az előző évekhez híven a 2024-es line-up sem okoz majd csalódást: az ez évi fesztivál legelső fellépője például rögtön a kilencvenes évek sztárcsapata, a magyar trashmetal jövőre már negyedszázados állócsillaga, vagyis az utánozhatatlan Akela lesz, őket pedig szintén megkerülhetetlen nagyágyúk követik, mint Deák Bill Gyula, a Tankcsapda, a Leander Kills és a Depresszió – meg nyilván még nagyon sokan mások, hiszen idén is feladtuk a leckét azoknak, aki minden buliba bele akarnak kóstolni: a fesztivál négy napja alatt csaknem 30 zenekar haragítja magára a balatoni sirályokat. 

A fent kicsemegézett felhozatalból ráadásul érdemes megemlíteni, hogy nem is csak a magyar rockzene krémje tölti az augusztus utolsó napjait Alsóörsön, merthogy az idei fellépők között bőven találhatunk igazi hús-vér világsztárokat is: így nyaral a Balaton-parton az anarchia helyett humorral lázadó, éppen most 45 éves brit punkikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy egész évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, sőt honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata sem marad otthon. 

Na de ennyi infó bőven elég így a végére, mert úgyis nemsokára találkozunk Alsóörsön! Fergeteges bulikkal, nagybetűs rocklegendákkal és felejthetetlen offprogramokkal vár a Tábor fesztivál

Ne maradj le te sem a nyár legnagyobb rock „házibulijáról” a Balaton-parton! 

Jegyek a ROCK1.hu online hálózatában még kaphatóak!

 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában