Csingervölgy

2023.02.26. 19:00

Erdőmeditáció a bakonyi olvasókabinnál

Nyugalmat merítettek a természetből, megtapasztalták a bennük rejlő erőt az érdeklődők a Jakubovits Edit hipnoterapeuta által vezetett erdőmeditáción és figyelemgyakorlaton, amelyet február 25-én tartottak a csingervölgyi parkerdőben lévő olvasókabinnál. Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében megtartott rendezvényt a Kristály-völgy Egyesület hirdette meg.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

A kabinnál  hangtál és csengők hangjára kezdődött a meditáció. A  ráhangolódás után  a gyakorlatokkal energiát merítettek a Földből, légzőgyakorlatot végeztek. Belehelyezték magukat a városba, az országba, majd a világmindenségbe, hogy felfrissülve térjenek vissza. Választhattak egy kártyát is, amelynek bölcs üzenete  erőt adhat a mindennapok küzdelmében. 

A program végén a résztvevők Jakubovits Edit kérdésére megfogalmazták, hogy a bennünk rejlő energiák felfedezése és kiaknázása milyen módon segíthet számukra a problémák megoldásában. A következő erdőmeditáció időpontja március 25-e, szombat délelőtt 9 óra. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában