Rich Kids Hungary

2 órája

Hatalmas drámák és mindent elsöprő luxus

Aurél buliján Metta és Vanda kőkeményen összefeszült. Hatalmas vitával folytatódott a Kőgazdag Fiatalok második évada.

Titzl Vivien

A Kőgazdag fiatalok 2. évadának 2. részében: a szereplők folytatják extravagáns életüket, és a rivalizálás meg a dráma egyre nagyobb szerepet kap. Szanyi Vanda épp álomesküvőjére készül, és az epizódban láthatjuk, ahogy külföldről rendelt drága briliánsgyűrűjével foglalkozik. Azonban az álomgyűrűhöz vezető úton akadályokba ütközik: az aktatáska 3 elrontott kód után örökre bezáródik.

Kőgazdag fiatalok
Kőgazdag fiatalok
Fotó: Index

Kőgazdag fiatalok - Rich Kids Hungary: a dráma fokozódik

Mindeközben Aurél az extravagáns születésnapi bulija után arra ébred, hogy apja egyik ismerőse – Csilla – kelti, és kötelezi arra, hogy kitakarítsa a saját lakását. Szandi és Metta infúziókúrára mennek, és megbeszélik a Metta és Vanda közti nézeteltéréseket. PSG Ogli barátjával – Levivel – kitalálják, hogy a „pénz és verejték" nevet adják a parfümjének, amibe úgy fog belekerülni az aroma, hogy elmennek szaunázni, miközben pénzbe van tekerve a testük. A harmadik részben feltűnik egy váratlan szereplő is, aki Aurélt fogja segíteni Ogli legyőzésében. Metta és Vanda is hatalmas meglepetésekben fog részesülni. Szandi pedig minden szabályt áthág. Mindezek mellett a szereplők megmutatják, hogyan költenek és élnek határtalanul a luxus világában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!