Képviselői gyümölcsök és Veszprém adóssága

Veszprém - Demokratikus szellem vagyok, nem engedem magam olyan helyzetbe kényszeríteni, ahol a jó ízlést sértő dolgokkal vagy emberekkel kell érintkeznem - jelentette ki Nagy Piroska, veszprémi független képviselő, a Historia kert teraszán tartott délelőtti sajtótájékoztatóján.

Szausev Xénia

"Számomra a legmélyebb megelégedést az okozza, ha harmóniában élhetek a környezetemmel, az egész világgal. Ezen cél felvállalását együtt érző és toleráns lelkem nem is tartja olyan nagy feladatnak" – hangsúlyozta a képviselő, aki félélves beszámolójában a megyeszékhely adóssághelyzetét valamint képviselői munkájának gyümölcseit is érintette. 

Hangsúlyozta az adósságszolgálat terheinek csökkentését, továbbá, a hivatal belső munkájának és működésének fokozását, hatékonyságát. Szerinte olyan integrált, önkormányzati információs rendszerre van szükség, amely korszerű, megbízható, költség-hatékony infokommunikációs infrastruktúrát biztosít a képviseleti demokrácia szélesítése érdekében.

- Optimalizálja a költségeket az önkormányzat! – javasolta Nagy Piroska, aki saját cégének vezetése mellett, részt vett az idősügyi koncepció kidolgozásában, a Future City Game civil ötletbörzés várostervező játékban, továbbá 2 napirendi pontot is előterjesztett október óta, és több bizottság aktív tagja is, tudtuk meg.

Másokat olyan emberi lényként kezelek, akinek méltóságát soha nem szabad megsérteni vagy elnyomni – mondta végül Nagy Piroska.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!