Orgazmusszerviz a neten - Hol a G-pont?

Budapest - Forradalmasítja az orvos-szexológiai problémák kezelését egy új szolgáltatás, az a magyar honlap, mely a szexszel kapcsolatos leggyakoribb kérdésékre, kételyekre igyekszik választ adni.

Martinovics Tibor

Hol a G-pont? Hogy elégítsem ki a partnerem? Hogyan tartsam életben a magam és partnerem vágyait? Stressz és szex kapcsolata. Potenciazavarok. Új pózok, az orális és anális szex rejtelmei. – Íme, néhány az orgazmusszerviz legnépszerűbb tartalmai közül.

Az oldalt egy egyszerű regisztráció után lehet használni igaz, a tartalmak jelentős része csak előfizetés után hozzáférhető. A közérthető tudományos-ismeretterjesztő cikkek, információk és fényképek mellett több, mint ezer minden részletre kiterjedő videofilm található az oldalon. Így az orvosi ajánlások, illetve a nagyobb örömszerzés elérésére irányuló tanácsok a korábbiaknál sokkal plasztikusabban jelennek meg. Az oldal egyébként interaktív tanácsadói szolgáltatást is fejleszt, így az inkognitó megőrzése mellett akár a nemi szervi betegségek okozta problémákra is szakember segítsége kérhető hamarosan.

Húsz év kutatómunka, klinikai tapasztalat és több éves sikeres szexológiai terápiás gyakorlat áll a honlap elkészítése mögött – állítják az orgazmusszerviz készítői. A szexualitás, egészségügyi értelemben még ma is tabu téma, a páciensek nem szívesen vagy késve fordulnak ilyen-olyan nemi problémájukkal orvoshoz, arról nem beszélve, hogy ha nem szervi baj áll a szexuális életükben fellépő gondok mögött, akkor végképp nem tudnak kitől szakszerű segítséget kérni. Holott óriási az igény az értő tanácsokra, a szakorvosi támogatásra - érvelnek a készítők.

- Orvosi gyakorlati szexológiai weboldalukon a saját, védett és bevált módszereinket tesszük közzé. Az új irányvonal fantázianeve „szexbacillus technológia”, amely a világ legeredményesebb kezelési módszere már évek óta. Egyedülálló klinikai gyakorlati tapasztalatainkból állítottuk össze a honlap tartalmát, amely teljes spektrumban foglalkozik a férfi és a női szexuális zavarokkal, megoldásukkal és megelőzésükkel. Merevedési zavar, korai magömlés, fáradékonyság, a szextől való félelmek, a vágyak csökkenése, illetve a nők orgazmuszavaraival, a meddőség és a fájdalmas szex előtérben vannak a problémák között. De a mássággal is foglalkozunk.

A gyakorlati tanácsok segítségével bárki tréningezhet otthonában - fogalmazott dr. Tóth Emese orvos-szexológus, aki hozzátette: a legmodernebb eszközökkel készítették el a honlap fényképeit és videofelvételeit, a művészi megjelenítésre, a leghatásosabb erotikus inspirálásra törekedve. a legmodernebb eszközökkel készítették el a honlap fényképeit és videofelvételeit, egy igényes, művészi megjelenítésre törekedve. 

- A szexhez sok alantas dolog kapcsolódik, mi emeljük anyagunkkal a színvonalat és az igényességet a szexszel kapcsolatban - jegyezte meg dr. Tóth Emese.

A honlap 18 éven felülieknek szól, de a fiatalabbakat segíteni akaró szülők hasznát vehetik az oldalnak, hiszen sok felvilágosító anyagot találnak benne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!