Ganxsta Zolee büszkesége - Fotóval!

Közel a negyvenhez még édesanyjával lakott, ám három esztendeje különköltözött, ugyanis házasságot kötött <em>Acsádi Mónikával</em>. <em>Ganxsta Zoltán</em> kislánya, a szabadszájú zenész büszkesége, <em>Zana Zoé</em> másfél éve született.

Horog László

Korábban fennen hangoztatta, számára a hétvége csütörtöktől vasárnapig tart, ha nem lép fel, akkor is bulizik a haverokkal. Az utóbbi  időszakban valamelyest visszavett a lendületből, ha nem zenél, az esték jelentős részét otthon tölti a nejével és imádott kislányával, Zoéval. 


A hírhedt rapper, Zana Ganxsta Döglégy Zoltán kislánya, Zoé másfél éve látta meg a napvilágot
(Fotó: archív)

- A fürdetésnél igyekszem otthon tartózkodni, a zenekarom haknijai jobbára a késői órákban kezdődnek. Persze, ha a fővárostól távol lépünk fel, korábban kell indulnunk, ilyenkor a közös esti családi programok elmaradnak.

Ganxsta Zoltán nem titkolja, amikor párja két éve jelezte, hogy kisbabát vár, az első gondolata az volt: kisfiút szeretne. Felesége néhány héttel később közölte, kislányt hord a szíve alatt, a rapper nem titkolta csalódottságát. 

- Néhány napig úgy éreztem, kiszúr velem az élet, aztán elfogadtam, hogy lányom születik majd. Most már a világ összes pénzéért sem cserélném el egy fiúra, a lányom egy istennő, egy tündér, imádom.

A rapper nem csak a fürdetésnél, a pelenkázásnál is segédkezik. A házaspár újabb gyermek vállalásán nem gondolkodik, Zoé, bár jó kislány, ad  feladatot bőven. 

- Azt nem mondanám, hogy rossz gyerek, alapvetően szófogadó, viszont roppant akaratos. Volt kitől örökölnie, én is ilyen vagyok, s ezzel a tulajdonsággal a nejem is rendelkezik.

A rapper kislánya mellett két kutyát is nevel, kedvencei a hófehér  argentin dogok, amióta családi házban él, kettőt is tart, Diegót és Donnát.
 
- Elég rossz a hírük, úgy tartják, erőszakos, agresszív állatok, ami nem igaz.  Az én négylábúim legalábbis nem azok. Zoéval jól elvannak, sokat játszanak. A lányom például rendszeresen lovagol Donnán, aki jól tűri mindezt.

Amikor közbevetem, hogy a  zenész édesapja, Zana József több bulvárlapban kikelt fia kutyái ellen - mondván, fél tőlük, ezért nem is meri meglátogatni az unokáját -, a rapper közli: 

- Apu mániákusan akar szerepelni, címlapra kerülni. Szerintem nem is volt józan, amikor ezeket mondta. Semmi baj a kutyáimmal.

Ganxsta szeretné, ha Zoé sportolna, a családfő amatőr szinten futballozik és hokizik. Ami biztos: néhány év múlva megtanítja korizni a lányát.
  
- Szeretném, ha sportolna, egyrészt az egészség, másrészt a jó alkat miatt. Több hokimeccsen volt már velem, látta a válogatottat, valamint a Dunaújváros és az Alba Volán egy-egy meccsét is. Előbbi egylettől mezt is kapott.   

*

NÉVJEGY: Zana Döglégy Zoltán
 
Született: 1966. 01. 07-én Budapesten, édesapja Zana József humorista 
 
Családi állapota: nős 2006 óta, neje Acsádi Mónika, kislányuk, Zoé 2007. augusztus 16-án született
 
Első zenekara: Zsolti és a F.Fejűek, a rockbanda 1982-ben alakult
 
Jelenlegi zenekarai: Kartel, Sex Action, KGB, Jack Jack, az F.O. System nemrég tartotta búcsúbuliját
 
Kedvenc étele: szusi 
 
Kedvenc itala: whisky
 
Kedvenc zenekara: Test Tube Babies (brit)
 
Kedvenc sportolója: Diego Maradona



A Gyermekszoba on-line képgalériát IDE kattintva érheti el. 

A Gyermekszoba rovatunkban megjelent cikkeket IDE kattintva olvashatják. 

Az ENTEO közösségi portálunk Gyermekszoba klubjához IDE kattintva csatlakozhat.  



 



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!