Füreden elindult a helyijárat!

<b>Megyei körkép</b> - Több helyen is szünetel az autóbusz-közlekedés megyénkben - tájékoztatta lapunkat <em>Csima László</em>, a Balaton Volán vezérigazgatója. A síkos, jeges utakon Sóly, Berhida, Tihany térségében nem járnak a buszok.

Mátyus Tamás

Közben elindultak a helyijáratok Balatonfüreden, illetve Balatonfüred és Veszprém között is járnak a buszok. Hamarosan Tihanyba is megindulhat a buszközlekedés.  

Lapunk információja szerint a többi Volán-társaság területén Pápa, Farkasgyepű, Ajka, Tapolca és Sümeg térségében is fennakadásokra kell számítani. 

Szabó József, a Somló Volán termelési igazgatója hozzátette, több távolsági járatuk nem érkezett vissza vagy elakadt, már több káreseményük is van. 

Ajkán működik a helyijárati közlekedés, ám itt is számítanunk kell késő vagy kimaradó járatokra.

A Budapestről indított buszok addig viszik az utasokat, ameddig az útviszonyok lehetővé teszik, a Veszprém-Székesfehérvár vonalon pedig késésekre kell számítani.

A nagykanizsai távolsági járat is csak Zalaegerszegig jutott el, a soproni pedig Pápán várakozik. 

Nem érkeztek meg a buszok szerdán Veszprémbe Berhida, Peremarton és Sóly térségéből sem, és ezekbe a körzetbe nem is indítottak járatokat.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!