Eplényben üzemel még a sípálya

<b>Eplény</b> - Szerencsére nem ártott sokat sem az eső, sem az elmúlt napokban történt felmelegedés az eplényi síaréna sípályáinak, ugyanis továbbra is kiváló körülmények között lehet siklani.

Kiss Nikolett

Mint azt Schönig Márton ügyvezetőtől megtudtuk: három pálya: az 1-es, a 2-es és a 4-es  zavartalanul működik, s mivel vasárnap éjszaka tudtak még hóágyúzni is, ezért az esőtől kicsit megtépázott pályák minőségén is tudtak javítani. 

A pályák tehát nagyon jól bírják az enyhébb időjárást is, de szerencsére erre a hétre a meteorológia hideget és havat is jósolt ennek persze nagyon örülnének Eplényben. 

Február végéig, március közepéig szeretnék kihúzni a bakonyi síszezont az üzemeltetők bár ez nagyban az időjárás függvénye. A síaréna minden esetre egyre népszerűbb, az elmúlt hétvégén is legalább ezer ember hódolt téli sportszenvedélyének a bakonyi sípályán, amely az országban egyedüliként működött, a többit ugyanis be kellett zárni.   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!