Belföld

2009.08.05. 08:09

Mentősökkel és rendőrökkel erőszakoskodott egy férfi Fonyódon

Kaposvár - Megtámadta a mentősöket és a rendőröknek is nekiment egy német férfi Fonyódon, akiről kiderült, hogy drogot fogyasztott - közölte a rendőrség az MTI-vel szerdán.

MTI

A 39 éves német állampolgárságú férfihez azért hívták ki a mentősöket, mert a fonyódi vasútállomáson leugrott a beérkező vonatról és könnyebben megsérült, ám a férfi a kiérkező mentősökkel agresszíven viselkedett és több alkalommal feléjük szúrt egy körülbelül hét centiméter pengehosszúságú késsel, majd elszaladt - számolt be a kedd délután történtekről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.  
    
A férfit nem sokkal később a járőrök feltartóztatták, aki a rendőrökkel szemben is erőszakosan viselkedett - mondta Bíró Gábor, hozzátéve: a rendőrök elvégezték a drogtesztet, amely pozitív eredményét mutatott. 
     
A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indított eljárást a fonyódi rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!