Belföld

2009.04.25. 02:29

Volvoizmus és audizmus - avagy árulkodó főnöki autók

Megyei körkép - Vezetői autókról gyűjtöttünk információkat, véleményeket. Többnyire szívesen válaszoltak, csak a regionális államigazgatási hivatalnál közölték, hogy a főnöki kocsi típusát, korát egyedül a vezető adhatja meg. Később mégis elmondták, hogy hatéves és Ford Mondeo.

Napló

Nyolcéves vállalati autóval jár a pápai húsgyár első embere. Mások ilyen beosztásban az övénél fényesebb járművel feszítenek, de ő ezzel is elégedett. Politzer József a Pápai Hús Zrt. vezérigazgatójától örökölt Peugeot 607-essel közlekedik. 
- Az autóm nyolcéves, ha jól tudom, 210 ezer kilométer van benne. Nem mondom, hogy fiatal, de nekem megteszi. Eddig még elvitt bárhova, nem hagyott cserben. Kényelmes, gyors, megbízható - fűzi hozzá.Politzer József kifejtette, a Pápai Hús 1913 Kft. januárban vette át a pápai húsgyár működtetését. Mint ilyen, kezdő vállalkozásnak számít, ahol minden fillérnek megvan a helye. Elismerte, ha akarná, biztosan ki tudna szakítani egy új autót, egy húszmilliárd forint körüli árbevételű cég ügyvezetője ezt akár meg is engedhetné magának, de leszögezte, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is a gyár életében. Ha egyszer úgy érzi, eljött az idő a járműcserére, akkor is meg fog elégedni egy középkategóriás autóval.

További részletek kapcsolódó anyagunkban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!