Ajka

2013.06.07. 09:11

Könyv a meg nem élt évekért

Ajkán, a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ rendezésében a Városi Múzeum Borsos termében csütörtök délután került sor Lázár F. Katalin: Hol lennél jó helyen? című könyvének bemutatójára.

Sipos Ottó Tibor

A szerző előadása a könyvéről valójában egy őszinte vallomás a nőről, a feleségről, az anyáról, aki fiatalon elvesztette a férjét, később a vejét, aki gyermekeivel megjárta az emberi szenvedés stációit, a nulláról volt képes talpra állni, küzdeni a család minden tagjának boldogulásáért.

Lázár F. Katalin (jobbról) ajánlja könyvét Poór Andrásnénak( háttal) és az ajkai barátoknak

Lázár F. Katalin magával hozta gyermekeit azzal a nem titkolt szándékkal, hogy bemutassa őket az ajkaiaknak, akikhez szép emlékek, erős szálak kötik, ezért az sem csoda, hogy az előadóterem zsúfolásig telt barátokkal, ismerősökkel ezen a minden ember számára tanulságokkal bővelkedő, barátias hangulatú délutánon.

Zsohár Gabriella Eszter kellő alázattal, megfelelő érzékkel látta el a házigazda szerepét, kérdéseivel, a könyv részleteinek tolmácsolásával nagyban hozzájárult a könyvismertető sikeréhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!