Púder Nélkül

2014.02.19. 13:35

A siker az idő függvénye

Visszafogott szépség, nemzetközi filmvászon, magyar gyökerek - Osvárt Andrea is esélyes a az egyik női magazin legjobb színésznőnek járó díjára.

Balla Emőke

Osvárt Andrea már gyerekkorában is színészi karrierre vágyott, azóta pedig számos olasz és nemzetközi filmszerep kötődik a nevéhez. Tehetsége, határozott és letisztult stílusa a tengerentúlon is sikerre vitte őt. Most egy újabb hazai elismeréssel gazdagodhat, hazánk legjobb színésznői között versenghet.

Osvárt Andi a visszafogott smink híve, a bőrápolásra azonban annál nagyobb hangsúlyt fektet, hisz a kitartó munka eredményességében, számtalan tervet tartogat még a jövőre.

Gyerekkoromtól kezdve mindig arra vágytam, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy ezt nagyon sok munkával sikerült elérnem, és Magyarország öt legjobb színésznője között tartanak számon. A siker az idő függvénye, azt tartom sikeresnek, aki hosszútávon folyamatosan képes ezt fenntartani, mint például Sandra Bullock vagy Angelina Jolie - vélekedett Osvárt Andrea, akit Madonna örök megújulása és energikussága is lenyűgöz.

Nem szeretem a divatot, mert valahogy mindig szerettem volna egyedi lenni, nem pedig valakit utánozni vagy egy adott trendet követni. Nagyon egyszerű, egy kicsit maszkulin stílusom van. Általában csak nagyon kicsi, három centis sarkú cipőket hordok, és kényelmesen öltözöm, farmert hordok. Igyekszem legalább nyolc órát egyfolytában aludni, mivel szerintem ez a legfontosabb a bőrömnek. Havonta legalább egyszer elmegyek kozmetikushoz, fodrászhoz, próbálok jó krémeket használni a bőrömre, hiszen hosszútávon ez sokat számít. Most már eljött az az ide, amikor sminkelek, de a natúr nappali smink híve vagyok. Egy pici alapozó, szemfesték és egy kis spirál. Rúzsozni nem nagyon szoktam, sőt szinte soha - tette hozzá Andrea, aki jelenleg saját vállalkozásának építésén dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!