Futsal NB I.

2024.04.26. 21:07

Idén nem játszhat éremért az 1. FC Veszprém (képgaléria)

Már az első percben hátrányba került, nem volt esélye a Veszprémnek a címvédő Haladás ellen pénteken hazai pályán a futsal NB I felsőházi rájátszásában.

Horváth Gábor

A Haladás átgázolt a veszprémi csapaton

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A vendégek gyorsan érvényesítették erőfölényüket és sikerükkel bebiztosították az első helyet, ami azt jelenti, hogy pályaelőnyük lesz a bajnoki döntőben. Ami a Veszprémet illeti, ezzel a vereséggel végérvényesen eldőlt, hogy idén a csapat nem tud éremért játszani.

Eredmény: 1. FC Veszprém-Haladás 1-6 (0-3). Veszprém. V.: ifj. Hartung, Fehérvári, Topálszki. 1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Molnár R., Bencsik, Gavrilovics, Fellembek. Csere: Tata, Dorogi, Bognár P., Molnár D., Ábrahám, Bognár M., Gerencsér, Koncsol, Lux. Edző: Fehér Zsolt.

Haladás VSE: Alasztics – Luiggi, Hajmási, Vas, Rutai. Csere: Homlok, kovács M., Szalmás, Knizs, Diniz, Sipos, Körmendy, Vatamaniuc-Bartha, Hadházi. Edző: Felipe Conde.

Gólszerző: Bognár M. (37.), ill. Luiggi (1.), Diniz (10., 32.), Hadházi (11.), Sipos (25., 38.). 

Még 20 másodperc sem telt a meccsből, amikor Luiggi egy csel után senkitől sem zavartatva törhetett messziről kapura és értékesítette is a helyzetet, 0-1.

A 10. percben egy szabadrúgás-variációt követően Diniz helyezett a hálóba közelről, 0-2.

A 11. percben Dorogi hibázott hátul, Hadházi kapott jó passzt és nem hibázott ziccerben, 0-3.

Fordulás után, a 25. percben Sipos érkezett jól a veszprémi kapu elé, és a kapufa segítségével a hálóba juttatta a labdát, 0-4.

A 32. percben Diniz lőtte ki távolról a bal alsót, 0-5.

A 37. percben Bognár Martin büntetőből szépített, magabiztosan értékesítve a megítélt hatméterest, 1-5.

A 38. percben Sipos válaszolt és állította be a végeredményt, 1-6.

Az 1. FCV Kecskeméten zárja majd a bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!