Berhida

2014.12.26. 12:59

Mindenki karácsonya

Berhida – Mindenki karácsonya címmel idén is közös ünneplésre hívta és várta a település lakóit az Összefogással Berhidáért Egyesület.

Szabó Péter Dániel

A polgármesteri hivatal előtt a napokban tartották a karácsonyi programot. – Az Összefogással Berhidáért Egyesület hagyományt teremtett ezzel a rendezvénnyel, ami a karácsonyi készülés fontos mozzanata ma már a településen. A Berhida Kertbarát Kör pedig, ha esik, ha fúj, forró teát oszt a megjelenteknek. Ajándék ez az este mindenkinek. A Település Ellátó és Szolgáltató Szervezet szépen feldíszítette a közös karácsonyfát, amelynek árnyékában idén is bemutatkozhat a város apraja és nagyja. Fontos, hogy ilyenkor szeretettel forduljunk egymás felé, egy jó szó, egy kedves gesztus többet jelent ilyenkor a nagy ajándékoknál – mondta el a Pergő Margit polgármester.

Beke Zsolt plébános hangsúlyozta, az isteni szeretet megnyilvánulása a karácsony (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Beke Zsolt plébános, helyettes esperes köszöntőjében elmondta, az isteni szeretet megnyilatkozása a karácsony, ennek megfelelően kell készülni az ünnepre, s megélni azt.

Nagy sikert aratott a hangulatos műsorával a Süni óvoda Teknősbéka csoportja

A folytatásban helyi előadók és kulturális csoportok adtak karácsonyi műsort a közönségnek. Fellépett a Süni óvoda Teknősbéka csoportja, a Búzavirág Népdalkör, Rózsás Tünde, az Őszi Napfény Népdalkör, valamint a katolikus egyház hittanosai és az Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tehetséges énekesei.

Karácsonyi műsort adott a megyei közgyűlés által is kitüntetett Horváthné Bakos Ilona (középen) vezette Búzavirág Népdalkör is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!