Zirc

2015.05.09. 12:49

"Zirciek Tavasza - Zirc Város Napja" - Megszépült a város

Zirc – Több száz virággal, fákkal és megújult terekkel várja a város ezentúl a látogatókat.

Virágosítással faültetéssel telt a nap a város kiemelt közterein. A "Zirciek Tavasza - Zirc Város Napja" hagyományos rendezvény célja, hogy a helyiek, intézmények és önkéntesek közös összefogással megszépítsék közvetlen környezetüket.

Varga-Halmosi Eszter és Palkovicsné Zsuzsa közösen dolgoznak a közterületen.

- Hosszas és komoly szervező munka előzte meg a "Zirciek Tavasza - Zirc Város Napja" nagyszabású városszépítő programot, amely szinte egy hetes produkcióvá nőtte ki magát és melyhez számos intézmény csatlakozott és a hét során – nyilatkozta Encz Ilona, a Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB intézményi egység vezetője.

A művelődési udvarában jó hangulatban telt a főzés. A képen balról Kirsteuer Ferencné, Mór Barbara, Lencse Ferenc és Kucsera Jánosné. Fotó: Kutasi Zsófia

A városszépítő napon a regisztráció a Rákóczi téren volt, ahol a szervezők koordinálásával mindenki megtalálhatta a kedvére való feladatokat, munkaterületet. A jó hangulatú munkálatok gőzerővel folytak, közben volt főzés és sportprogram is. A nap a Fúzió Együttes koncertjével zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!