Sport

2016.02.28. 09:24

Labdarúgó megye I: Így született kilenc gól Pápán (videóval)

Pápa – Negyven másodperc sem kellett az első pápai gólhoz, a Perutz FC-Balatonalmádi összecsapás mégis kiélezett, végig izgalmas küzdelmet hozott. Négy találat és az összefoglaló videón!

Horváth Gábor

Két élcsapat csapott össze a Perutz stadionban a labdarúgó megye I tavaszi nyitányán. A télen alaposan megerősödő pápaiak gyorsan betaláltak, a nagy védelmi bakit Mészáros büntette, 1:0.


A 7. percben egy szöglet után növelte tovább előnyét a Perutz FC, a télen érkezett Szabó volt eredményes, 2:0.

Az Almádinak akadtak szépítési lehetőségei, de több gól az első félidőben már nem született, aztán a szünet után tíz perccel ismét a hazai csapat talált a hálóba, Venczel hizlalta a különbséget, 3:0.

Nem sokat kellett várni a válaszra, Horváth 11-esből szépített (3:1), majd a Gyulafirátótról érkezett csatár gyorsan duplázott, 3:2. Szoros lett a meccs.

A következő találat ismét Venczelé volt, 68. perc: 4:2, de a vendégek nem adták fel. A 80. percben Szabó gólja (5:2) után eldőlni látszott a derbi, azonban három perccel később Zömbik szépített (5:3), a 93. percben pedig Hoffer talált a hálóba. Több idő nem volt, az 5:4 a végeredményt jelentette, nem akármilyen tavaszi kezdést produkáltak a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!