Sport

2017.03.17. 19:31

A flensburgi formát szeretnénk látni

Veszprém - A magyar kézilabdázás "El Classicója" következik szombaton, ahol az alapszakasz-elsőségről dönt a Telekom Veszprém-Mol-Pick Szeged rangadó.

B. Virág Rita

Két ősi rivális méri össze erejét, így kettejük találkozója mindig több, mint egy szimpla mérkőzés. S azzal is tisztában van minden szegedi, valamint veszprémi szimpa-tizáns, hogy szombaton is többről lesz szó, mint az alapszakasz-elsőség.

A bakonyiak egyszer s mindenkorra bebizonyíthatják, hogy végérvényesen maguk mögött hagyták a hektikus őszt. Valamint újra nyomatékosíthatják, hogy a magyar NB I uralkodója továbbra is stabil lábakon áll, és senki le nem taszíthatja trónjáról.

A veszprémieknek három gólt kell ledolgozni az alapszakasz-győzelemért a trónkövetelő Mol-Pick Szeged ellenében Fotó: MTI

Ennek szellemében színvonalas, de nem a végletekig izgalmas találkozóra vágynak a veszprémi szurkolók. Arra, hogy az őszi 26:23-as fiaskó után méltóképp vesznek revánsot kedvenceik, és biztos különbséggel nyernek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!