Sport

2016.11.01. 20:13

Veszprémiek a válogatottban

Veszprém, Zalaegerszeg - Horvátországgal játszott felkészülési találkozót kedden a magyar futsal-válogatott, amelybe ezúttal két veszprémi játékos is meghívást kapott.

Horváth Gábor

Elkezdte felkészülését a jövő tavasszal esedékes Európa-bajnoki selejtezőtornára a magyar futsal-válogatott. Sito Rivera szövetségi kapitány ezúttal két veszprémi játékost is behívott a keretbe, Tatai József és Gulyás Márk így egyaránt ott lehetett a Horvátország elleni edzőmeccsen Zalaegerszegen.

A veszprémiek két válogatottja, Tatai József (elöl) és Gulyás Márk
Fotó: Penovác Károly

Az 1. FC Veszprém csapatkapitányának, Tatai Józsefnek ez volt a nyolcadik válogatottsága, míg Gulyás Márk nem volt nevezve a mérkőzésre. A horvátok kezdték jobban a találkozót, majd a folytatásban is felülmúlták ellenfelüket, jóval pontosabban, érettebben játszottak, mint a házigazdák. A magyar csapat nem tudta bevenni a vendégek kapuját, így a szépítésre sem futotta a tesztmeccsen.

Eredmény: Magyarország-Horvátország 0:4 (0:3). A két gárda szerdán 19 órai kezdettel újra megmérkőzik egymással Zalaegerszegen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!