SÉTA

2012.10.24. 07:40

Jó közösség kovácsolódott a ''sétás'' csapat

Veszprém – Ahogy szokás mondani, „madarat tolláról”: a mi osztályunkat is az eredmények alapján ítélik meg. őszintén szólva az év végi bizonyítványok alapján felmerülhetnek egyes gyanakvó emberekben kételyek... Jogosan.

Napló Online

Osztályunkban mutatkoznak némi hiányosságok a tanulás, házi feladat elkészítése és ehhez hasonló fontos tevékenységek terén. Tisztelet a kivételnek (nem sok van belőle nálunk). Vannak ugyan ellensúlyozó tényezők is, jó pár nyelvvizsga, előrehozott érettségi (ez is főleg idegen nyelvből), de azért azt hiszem, bátran mondhatom a többiek nevében is: a mi osztályunkban a jó hangulat és vidámság a legfontosabb. Nem kétséges, hogy a majd´ öt év alatt, amit együtt töltöttünk a Medgya falai közt, igen jó közösséggé kovácsolódtunk össze. Most voltunk osztálykiránduláson, többek között a Velencei-tavon is kenuztunk (mindenkinek ajánljuk, nagyon jó program!), az egyik kísérő azt találta mondani, hogy életében még nem nevetett ennyit, mint most. Ez is eredmény. Erre büszkék vagyunk.



Fülöp Viktor,
Medgyaszay szakközépiskola,
Veszprém

 

További "sétás" cikkek ITT!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!